Zaměstnanci

Vedoucí jídelny

Ballarinová Zdeňka

 

Provoz kuchyně

Michalíková Jana, hlavní kuchařka

Zajíčková Jana,  kuchařka

Buchtová Petra, kuchařka

Halfarová Jana, zaučená kuchařka

Hanzlíková Sandra, kuchařka

Škrachová Jarmila, pracovnice provozu

Ostárková Lydie,pracovnice provozu

Maňásková Eva,pracovnice provozu

Výdej stravy MŠ

Holleschová Daniela, pracovnice provozu
Macová Marcela, pracovnice provozu
Mrovcová Božena, pracovnice provozu

Výdej stravy na Borové  -   Michalíková Silvie,pracovnice provozu

Výdej stravy nové oddělení -    Hrubá Renáte, pracovnice provozu

 


     Při sestavování jídelního lístku přísně hlídáme doporučenou spotřebu cukrů, tuků, mléka, mléčných výrobků, masa, ryb, zeleniny a ovoce.

     Konceptem zdravého stravování není tedy pouze konzumace ovoce, zeleniny  a racionální výživy, ale i konzumace masa, ryb, mléka, cukru, luštěnin a dalších potravin, jejichž spotřebu v rámci spotřebního koše vedoucí ŠJ měsíčně vyhodnocuje.

     Vaříme moderně a udržujeme si vysoký hygienický standart vybavenost kuchyně je na špičkové úrovni. Jídla připravujeme z větší části v konvektomatu, který umožňuje vaření v páře, smažení na minimálním množství tuku a to vše šetrně tak, aby se v potravinách uchovalo co nejvíce vitamínů a minerálů.